Mivel a lányok is fogyni néhány nap alatt egyszerűen feladja az asztalra, hanem fogyni 50 év után úgy tűnik, sokkal nehezebb? Lássuk, hogyan lehet fogyni 50-nél.

Ez nem egy benyomás, és tudom, hogy ez nem egy “probléma”, amely csak akkor érinti. Bár ma a biológiai kor és a lakosság sok esetben nem esik egybe, az évek múlásával valójában nem csak a fizikai, hanem a szervezet változik, és ez magában foglalja az anyagcserét és a hormonokat.

Erkölcsi: több zsírt halmozol fel, különösen a hasán (az ösztrogén csökkenése miatt), és többet szenved a vízvisszatartástól. Az anta után fogyni kell, ezért célzott étrendet kell készíteni, amelyet életkor szerint tanulmányoznak, és mindenekelőtt a megfelelő étrenddel kombinálnak néhány extra ravaszságot.

A testsúlycsökkenéshez 50-nél szüksége van a megfelelő kalóriabevitelre

A testsúlycsökkenéshez 50-nél szüksége van a megfelelő kalóriabevitelreLehet, hogy elolvasta, hogy egy nő átlagos kalóriaszükséglete napi 1800 kalória. Legyen óvatos, mivel ezek az adatok tisztán indikatívak, és nem veszik figyelembe számos heterogén tényezőt, beleértve pontosan az életkorot.

Az életkor előrehaladtával kevesebb fizikai aktivitást végzünk, testünk lassabban képes kalóriát égetni, ezért helyénvaló lenne, anélkül, hogy eltúloznánk a drasztikus kontraproduktív étrend elkészítésében, csökkenteni a napi kalóriabevitelt.

Ami a fizikai aktivitást illeti, a titok nem az, hogy a sportot csak versenyképes vagy versenyképes tevékenységnek tekintjük: ez lehet egy módja annak, hogy felfedezzünk egy hobbit, és új emberekkel találkozzunk. Ha gyermeke van, ossza meg velük a szabadtéri tevékenységeket.

Vannak olyan szokások, amelyeket nehéz megváltoztatni

Vannak olyan szokások, amelyeket nehéz megváltoztatniKülönösen azok, akik a múltban sok alacsony kalóriatartalmú étrendet tapasztaltak, azt tapasztalhatják, hogy az 50-es súlycsökkenés nehéz: ez azért történhet meg, mert a test idővel ellenállóvá válik az inzulinnal szemben. A megoldás? Több, mint vágás kalória drasztikusan, úgy tűnik, hatékony, hogy megszüntesse néhány zsíros ételek, mint a sajtok, hideg darabok.

Idővel is fejleszteni étkezési szokások nehéz legyőzni: ha egy fix találkozó barátaival egy barbecue hónap rinciarci de próbálja inkább csirke vagy kolbász például, ha nem tud élni anélkül, hogy egy pohár bor, amely szintén célja, mint egy barátságos pillanat kollégáival, hogy emlékeztessem önöket, hogy minden pohár egyenértékű körülbelül 70 Kcal, majd próbálja meg mérsékelt.

50 éves korában előfordulhat, hogy elvesztette a szakács iránti vágyat: ez nem jelenti azt, hogy visszaélne a tartósítószerekkel töltött előfőzött ételekkel. Az alternatívák valódi ételek, de gyorsan elkészíthetők, mint például a fóliában lévő hal.

Ha van egy szokása, hogy megy az étteremben a hétvégén nem feltétlenül kell feladni, de legyen óvatos a fűszerek, és ne a desszert végén az étkezés. Ha a vacsoráról van szó, ne feledje, hogy 50 év elteltével a szervezet nagyobb nehézségekkel metabolizálja a szénhidrátokat, különösen este.

Itt vannak a természetes jogorvoslatok, amelyek valóban segítenek

Itt vannak a természetes jogorvoslatok, amelyek valóban segítenekEzért megállapítást nyert, hogy a fenti okok miatt normális, hogy az 50 éves súlycsökkenés nehezebb, mint az előző években, a jó hír az, hogy a természet segítséget nyújt. Valójában vannak olyan anyagok, amelyek felgyorsítják az anyagcserét, segítenek a formában maradni, elősegítve a mentális jólétet is. Itt vannak a leghatékonyabb, célzott is, hogy ellensúlyozza a felhalmozási hasi zsír:

  • Garcinia: rendkívül ajánlott, hogy lefogy évesen 50 vagy a menopauza, mert serkenti a szerotonin termelését, a hormon, amely szabályozza a hangulatot, és lassítja az éhségérzetet;
  • Zöld kávé: a szakértők szerint az 50 év feletti derékvonal nem haladhatja meg a 88 centimétert. Ha a hasi zsír felhalmozódása stressz vagy hormonális tényezők miatt következik be, a zöld kávé nagy szövetségese;
  • Citrus aurantium (keserű narancs): a katekolaminok (szinefrin, N – metiltiramina, hordenina, oktopamin, tiramin) keveréke képes újraaktiválni az anyagcserét termogén hatás végrehajtásával, amely a főként a májban és a zsírszövetben lerakódott zsír egy részének hőtermelésre történő felhasználásából áll;
  • Fukoxantin: a wakame algákban található hasznos a zsír felhalmozódásának csökkentésére, különösen a hasi területeken.